Dags för kaffepaus

När jag började utbildningen drack jag inte kaffe. Jenny och Sofia, som jag satt med på föreläsningarna pimplade som bara den, och hade som "mission" att få mig att börja dricka kaffe - för det hörde ju till när man pluggade, och absolut sen när man börjar jobba. Man är inte vuxen om man inte dricker kaffe. Jag var rätt nöjd med att jag ens drack te...(tack vare alla goda fruktiga teerna). Men trots deras försök att få i mig kaffe på lektionerna med både socker och mjölk, tyckte jag inte om det. Det fanns ju varm choklad i så fall?

Det hela tog fart när jag och Jenny åkte till Rom efter första terminen. Jag provade dricka Cappuccino. Äkta, Italiensk. Inget Bullshit. Så himla gott!!!  Jag fick smak för det där - och fortsatte dricka Cappuccino hemma i Sverige (inte fullt så gott, men jag vande mig). Cappuccino finns ju inte överallt (om man inte går på caféer), så det gick över till att dricka bryggkaffe med mjölk i.

Saker och ting blir så mycket enklare när man dricker kaffe - för man blir ju bjuden på det överallt! Och så gott, varmt och uppiggande det är att dricka det på föreläsningar!!!

Dock finns inte mjölk riktigt överallt,  - nu är det hardcore som gäller - jag dricker kaffet svart. Inga krusiduller.
Smakar gott, Luktar gott. Enkelt. Praktiskt.

Jenny och Sofia har lyckats. I´m addicted.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hahaa skrattar av stolen, inte visste jag att du INTE druckit varken kaffe eller te (fruktisarna är ej te)!! '

Och nu är du fast? Helt otroligt,, jag dricker inte det än idag. Gillar inte kaffets beska smak, doften är ljuvlig: JAA! Men jag skulle aldrig dricka det..



Vaddå vuxen dryck,, öööh,, voine voine när blir jag vuxen då? Inte ens med mjölk/ socker smakar det gott, äckelpäckel....bara..



Du är för go, skickar ett paket Gevalia till dig ifall du får oväntat besök!



Kramar från mej...

2009-10-01 @ 08:01:10
Postat av: Havremoppen

nej nej det ska vara Zoegas. Skånerost eller Intenzo :o)

2009-10-01 @ 09:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0